Jelena Karleuša i Saša Vidić se sreli posle dužeg vremena: Evo šta se tada dogodilo!

Autor: svet.rs

Zabava

28.12.2018

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša sinoć je sa suprugom Duškom izašla u noćni provod nakon dugo vremena. Poznati par došao je negde oko 23 časa u jedan restoran na Ušću u kom je nastupao Adil. Izljubili su se sa Marijom Šerifović koja je takođe bila sa prijateljima na istom mestu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/karleusastar/vidicsasa
Jelena Karleuša i Saša Vidić

Kako nam prenosi izvor sa lica mesta, u jednom trenutku došao je i dizajner Saša Vidić.

- Svi znamo da Vidić i Karleuša nisu razgovarali godinama, da su jedno za drugo imali oštre komentare i izjave. Bilo je primetno u prethodnih nekoliko meseci da je Vidić spustio loptu i da je znao da je pohvali u Modnom žiriju. Zato su sada svi očekivali da vide kako će njihov susret proći. Vidić se prvo srdačno pozdravio sa Jeleninim mužem Duškom, a zatim i sa njom - kaže izvor sa lica mesta i dodaje: “U početku su samo razmenili nekoliko rečenica. Kako je noć odmicala, razgovarali su zaista prijateljski i kao da se među njima nikad ništa loše nije desilo”.

Na jednom snimku koji je Vidić okačio na svoj Instagram iz sinoćnjeg provoda u jednom trenutku se vide JK, njen muž Duško i Sonja Vuksanović, koja je takođe bila u društvu. Pogledajte:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading