Ceca zabrinula fanove porukom na instagramu!

Autor:

Zabava

29.12.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović objavila je misterioznu poruku na svom Instagramu, što je izazvalo pometnju među njenim fanovima koji se pitaju kome je pevačica posvetila ispisane reči.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ceca Ražnatović...

- Ne čuva se mir na galamu. Ne kupuje se vreme ćutanjem. Ćutanje samo galami objasni ko je gazda - reči su koje su osvanule na društvenoj mreži, a objavila ih je upravo Ražnatovićeva. 

Ceca je neko ko se retko oglašava na ovaj način, a kada to i uradi, uvek ima snažan razlog za to. Ostaje da saznamo kome su napisane reči zapravo upućene. 

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Cecina objava...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mic

30.12.2018 11:11

Ovo je samo znak da ova kriminogena osoba nije dorasla jednoj uspešnoj dami,majci,koja se nije bavila kriminalom,koja nikada nije imala krvav novac u ruci i koja je na tron dosla bez mafije već kulturno,sama samo zbog kvaliteta.Gospodja Draganu niko neće skinuti sa trona,zena zmaj koja ceo zivot cvrsto stoji na zemlji i od svoje dece nepravi kriminalca i drolju već akademske gradjane Beča.Cecu samo zbog novca ima prijatelje,tj poltrone kao i njrn muz pokojni drzavni cinkaros i ubica,a gospodja Dragana koja ima novca da kupi pola Beograda i dan danas ima prijatelje iz skole i jako je poštovana u Austrij.