Ceo Bor priča o Cecinoj skromnosti: Došla na koncert, presvlačila se u foajeu!

Autor:

Zabava

02.01.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred velike koncerte svih zvezda veoma često se spekuliše o popularnoj rajder listi, odnosno o uslovima koje pevač zahteva da budu ispunjeni, pored plaćanja, kako bi održao nastup. U slučaju Svetlane Cece Ražnatović rajder lista gotovo da ne postoji.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Treba joj samo voda i mikrofon... Ceca

A sada je otkriveno i šta je pevačica tražila kada je stigla u Bor kako bi na Trgu održala koncert povodom dočeka Nove godine:

- Bila je neviđena gužva na putu. Da ne bi zakasnila na koncert, u Selištu, gde se put odvaja za Bor, čekala ju je policijska pratnja. U Bor je uspela da stigne na vreme i to pod rotacijom policijskih vozila. Ona je pravo iz automobila ušla u foaje lokalne televizije i tu bila do koncerta. Nije tražila skupocene sobe po hotelima, poslugu... Ona se presvukla u jednoj od prostorija u foajeu i tu se vratila nakon koncerta - počinje priču izvor iz organizacije koncerta u Boru na kom je Ceca pevala.

On dodaje da ni u pogledu hrane i pića, pevačica nije imala zahteve:

- Pošto posti, ona je za večeru tražila ribu koju je 'zalila' kiselom vodom. Za vreme koncerta se okrepljivala običnom vodom- istakao je izvor. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading