Tužno: Poslednja prepiska MC Stojana sa ocem!

Autor: telegraf.rs/Republika

Zabava

04.01.2019

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanov prijatelj kaže da je pevač teško podneo očevu smrt, ali i da je dao sve od sebe kako bi Miroslav ozdravio, što se na žalost nije desilo.

RepublikaFoto: instagram.com/mc_stojan
MC Stojan

Popularni pevač Marko Stojković poznatiji kao MC Stojan početkom ove godine susreo se sa velikim porodičnim gubitkom. Naime, Stojanov otac Miroslav Stojković prvi dan 2019. godine izgubio je borbu sa opakom bolešću i sahranjen 3. januara u Lučanima.

Stojan je svojevremeno govorio da su mu roditelji pomogli na samom početku muzičke karijere kada su mu dali novac da plati spot za pemsu "Kuku lele".

Miroslav je bio velika podrška svom sinu, a Stojan se trudio da njegov otac uvek bude ponosan na njega, što se vidi po njihovoj poslednjoj prepisci na društvenoj mreži.

- Nas ponos, naša duša. Alo, sine, idemo samo jako! - pre nedelju dana napisao je Stojanov pokojni otac.

- Za tebe i zbog tebe, da uvek budeš ponosan - odgovorio mu je pevač.

Foto: instagram.com/printscreen

Podsećamo, Stojanov otac jedno vreme boravio je u KBC Zemun gd ega je popularni pevač svakodnevno posećivao. Marko se i putem društvenoh mreža obratio javnosti kako bi prikupio krv za transfuziju od čega je zavisio život njegovog oca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading