Već je velika: Nataša objavila fotografiju sa ćerkom Hanom, svi oduševljeni njenom lepotom!

Autor:

Zabava

06.01.2019

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac (38) u protekloj godini bila je u žiži interesovanja medija zbog teškog razvoda koji je imala sa suprugom Lukom Lazukićem, a tokom mučnog perioda najviše ju je održavala ljubav prema ćerkama Hani i Katji. Nataša nereteko ističe da joj je ljubav i pomoć njene starije ćerke Hane (11), uvek bila najveći oslonac.

Foto: instagram.com/bekvalceva
Ćerke su joj veliki oslonac... Nataša Bekvalac...

Pevačica je danas objavila fotografiju s Hanom koja se dugo nije pojavljivala u javnosti, i svi su je obasuli pozitivnim komentarima, ističući koliko je devojčica porasla i kako je lepa. 

Nataša je Hanu dobila u braku sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem za kog se udala 2006. godine., a od kog se razvela 2011-e. 

Bekvalčeva je u opisu ove fotografije čestitala svima Badnji dan i svojim pratiocima, ali i fanovima poželela mnogo sreće:

- Neka ljubav zauvek bude jedini jezik kojim pričamo, jedini jezik koji razumemo. Volite i čuvajte svoju porodicu, čuvajmo i volimo jedni druge. Srecan Badnji dan - napisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading