Prvi Božić sa bebom! Goga: Naučiću sina da poštuje običaje i Crkvu!

Autor: Z.S. Radulović - G. Doljančević

Zabava

07.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić veoma drži do porodičnih vrednosti i otkriva kako od detinjstva proslavlja najradosniji hrišćanski praznik Božić. U duhu pravoslavlja čitaocima Srpskog telegrafa poručuje da tradicionalno proslave Hristovo rođenje u krugu familije i želi svima mnogo zdravlja i veselja tokom cele 2019. godine.

RepublikaFoto: ST/Masanori Yoshida
Goga prvi Božić provodi sa sinom...

Kakve emocije u tebi budi Božić?

- Zbog prirode posla nisam u prilici da sa porodicom provodim vremena koliko bih želela. Zbog toga je meni Božić zaista poseban praznik. Božić me vraća u detinjstvo, kada sam sa sestrom i roditeljima palila badnjak. Obe smo se trudile da pomognemo mami oko božićne trpeze jer smo verovale da će ona vrednija izvući paricu iz česnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj centar ??? @urosbjj @veracitysrbija @veracity_bih

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Dec 23, 2018 at 3:49am PST

Uroš i ti ćete ove godine proslaviti prvi Božić sa sinom. Kakav je osećaj?

- Ovaj Božić će sigurno biti za mene najlepši budući da Uroš i ja sada preuzimamo svu odgovornost. Potrudićemo se da Vasiliju Andreju prenesemo božićni duh. Budući da živimo u Cirihu, gde se više slavi katolički Božić, trudimo se da nabavimo i obezbedimo sve potrebno za trpezu kao da smo u Srbiji, odemo do crkve i zatim proslavimo praznik kod kuće.

Goga: Ja sam veliki vernik, Vasilij Andrej je dobio ime po Svetom Vasiliju Ostroškom i Svetom Andreju

RepublikaFoto: ST/Masanori Yoshida
Naučiće sina običajima... Sekulićeva

Da li ćeš sina naučiti srpskim običajima?

- Ja sam veliki vernik, Vasilij Andrej je upravo dobio ime po Svetom Vasiliju Ostroškom i Svetom Andreju. Trudiću se da Vasilija Andreja naučim svemu i volela bih da jednog dana i on, kao ja, poštuje boga, Crkvu i običaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sekulicgoga @tinokonino

A post shared by Uroš Domanović (@urosbjj) on Dec 22, 2018 at 10:22am PST

Šta spremaš za božićnu trpezu?

- Trudim se da ima svega! Od pite, peciva do mesa i pečenja. Najviše volim da spremam pogaču, rusku salatu, koju uglavnom ja pojedem jer Uroš i tih dana pazi na ishranu zbog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading