Na trpezi nema čega nema: Ovako se kod Cece slavi Božić!

Autor:

Zabava

07.01.2019

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović pričestila se u ponoć na Božić u Hramu Svetog Save, a najradosniji hrišćanski praznik proslavlja u krugu porodice i kako dolikuje.

RepublikaFoto: e-stock agency
Ceca se pričestila u Hramu Sv. Save...

Pevačica je otkrila i kako obeležava praznik kao i da je Božićnu večeru upriličila u svom domu gde je ugostila mnogo prijatelja.

Pored članova njene porodice, sestre Lidije i njenog supruga i dece, Ceca uživa i sa bratom Milanom Marinkovićem, kao i sa brojnim prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mir Boziji! Hristos se rodi! Srecan Bozic dragi moji....?❤️ Ljubav zivi.....❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jan 7, 2019 at 6:38am PST

Međutim, ono što je njenim pratiocima na društvenoj mreži instagram privuklo pažnju jeste činjenica da je na njenoj trpezi mnogo hrane. Budući da je Ceca postila tokom celog Božićnog posta, sada je odlučila da, kako običaji nalažu, priredi lepu gozbu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

08.01.2019 06:55

Nista gore od ovako pretrpanih stolova pa se vise nezna ko sta i s cim jede.Videla sam da ljudi jedu pasulj i ribu,kiseli kupus i pavlaku,prasetinu i majonez.Nikakvog reda i stila.Sve na sto pa nek se vidi ko ima lovu.