Duško Tošić uputio frajerski odgovor Vranješu na brutalnu prozivku!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

08.01.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Duško Tošić (33) veoma mirno je prokomentarisao porodičnu svađu koja je izbila u domu na Dedinju kada je otkrio u telefonu svoje supruge Jelene Karleuše poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29).

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša i Duško Tošić...

- Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je! rekao je Duško Tošić.

Na pitanje da li će uspeti da prebrodi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio: - Ne želim da komentarišem. Pozdrav!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, ognjen_vranjes
Dopisivala se sa Duškovim bosanskim kolegom...

Duško Tošić je po povratku iz Kine, gde igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplenio mobilni. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbesnele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije posle izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov), a "ne sa ove" (iz Srbije, prim. nov), "gde su šatro mangupi". - Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! rekao je Vranješ.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading