Ana Kokić i Nikola Rađen su i pre razvoda imali bračnu krizu: Vaterpolista varao ženu sa njom?!

Autor: blic.rs

Zabava

08.01.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić i Nikola Rađen ponovo su dospeli u žižu medijskog interesovanja zbog odluke da se razvedu nakon deset godina braka. Tokom prethodne decenije ljubav pevačice i vaterpoliste bila je pod lupom javnosti, a pored brojnih lepih bilo je i onih manje lepih trenutaka, koje nisu uspeli da sakriju.

RepublikaFoto: Windsport
Nikola Rađen

Ana Kokić je dve godine mlađeg Nikolu Rađena upoznala u jednom beogradskom klubu sada već davne 2007. godine, a prvi korak načinila je upravo ona i to kada ga je polila vodom kako bi privukla njegovu pažnju. Rodila se ljubav, koju su krunisali brakom u oktobru 2008. godine. Ana je tada imala 25, a Nikola 23 godine, a pevačica je na venčanju bila u šestom mesecu trudnoće. U januaru 2009. dobili su stariju ćerku Ninu, a tačno godinu dana kasnije i mlađu Teu.

Često su isticali da su jedno drugom velika podrška, Ana je proslavljenog vaterpolistu bodrila prilikom svih utakmica, dok je on nju podržavao kada je reč o muzičkoj karijeri. Ipak, 2013. godine par je imao bračnu krizu, tokom koje se Ana sa ćerkama iselila iz njihovog zajedničkog stana na Voždovcu i otišla u dom svoje majke. Rađen je tada u jednom intervjuu otvoreno priznao sve što se dešavalo, a nakon što su rešili bračne nesuglasice istakli su da o razvodu nisu razmišljali, da je kriza bila privremena, kao i da ubuduće o privatnom životu neće govoriti za javnost.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Korać

Tri godine kasnije, 2016, ponovo su dospeli u centar medijskog interesovanja kada je igračica Goga Aleksić tokom učešća u rijalitiju "Farma" tvrdila da je Rađen sa njom varao Anu.

- Bili smo godinu dana zajedno. Naravno, dok je bio sa Anom Kokić. Šta da radim, bila sam tada klinka. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje je da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Zvao me je neki lik sa faksa i pitao me za to. Ja sam mu sve ispričala, a on snimao. I tako je izašlo u javnost. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Meni je žao nje. Oni su ostali zajedno - ispričala je ona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Goga Aleksić

Nikola je oštro demantovao njene tvrdnje, a on i Ana nakon ovog skandala nisu više želeli da komentarišu tu temu. Strasti su se smirile, a par je nastavio da se trudi da privatnost zadrži dalje od medija. Od 2017. godine živeli su na relaciji Beograd - Moskva, budući da je vaterpolista tamo nastavio profesionalnu karijeru. Udaljenost i ugašene emocije dovele su do odluke da na svoj desetogodišnji brak stave tačku, a papire za razvod potpisali su juče, na Božić, nakon čega se Rađen vratio u Moskvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading