Ovom porukom se Vranješ prvi put obratio Karleuši!

Autor: blic.rs

Zabava

09.01.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između Duška Tošića i Ognjena Vranješa, koji je počeo kada je Tošić u telefonu svoje supruge Jelene Karleuše pronašao prepisku sa Vranješom, ne jenjava, a pevačica je prvi kontakt sa bosanskim fudbalerom imala prošle godine, i to na društvenim mrežama.

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes/instagram.com/karleusastar
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

Naime, Jelena se tada oglasila na Tviteru povodom toga što Duško Tošić nije pozvan u sastav reprezentacije Srbije za Ligu nacija, a Vranješ je na to burno odreagovao.

On je na Instagramu podelio Jelenin tvit i poručio njoj i Dušku:

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes/
Ovako je sve počelo?

- A je li realno da pored malih smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu? Halo, budi realna malo - napisao je Ognjen tada.

Nakon ovog sukoba Vranješ je započeo dopisivanje sa Karleušom, koje je Duško pronašao u njenom telefonu zbog čega se u njihovom domu i dalje odvija porodična drama, a između Tošića i Vranješa tenzija se ne stišava. 

Kao što je "Blic"  pisao, bosanski reprezentativac je najpre indirektno prozvao Tošića, poručivši da se on nikoga ne boji.

- Znate kako ja svima kažem: “Ja sam s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gde su “šatro” mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to - rekao je Vranješ.

Vranješ je zatim u svojoj poruci Dušku izneo niz najcrnjih psovki i uvreda, uputivši ga na svoj polni organ.

- Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rešava problem svoje žene - poručio je Ognjen Vranješ mužu svoje tajne dopisne prijateljice.

Podsetimo, porodična drama u domu Karleuša - Tošić izbila je 3. januara, kada je Duško Tošić, po povratku iz Kine gde igra za Guangdžou, iz nekog razloga posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem. Oteo joj je mobilni i u njemu našao sporne poruke od svog kolege Vranješa, odbrambenog igrača belgijskog Anderlehta i bosanske reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading