Milica o detaljima saobraćajke s Lazićem: Molila sam Darka da ne divlja dok vozi!

Autor:

Zabava

10.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović je gostovala u utorak uveče u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom je progovorila o prijateljstvu sa folkerom Darkom Lazićem, koji se trenutno oporavlja od posledica stravične saobraćajne nesreće.

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Milica molila Lazića da sporije vozi... Todorovićeva

Milica se prisetila udesa koji je sa pevačem doživela pre osam godina i otkrila da je tada molila Darka da uspori, a on nije hteo da je sluša.

- Darko i ja smo imali udes 2011. godine. Bili smo na putu za Jagodinu jer smo išli kod Palme da radimo i Lazić je vozio. Bio je sunčan dan i odjednom je počeo neverovatan pljusak. Darko je vozio negde oko 170, 180 na sat i ja sam ga sve vreme opominjala da uspori. Kako je padala kiša, upadne mu levi točak u kanal pored bankine i tu smo krenuli da se okrećemo. Bogu hvala, tog trenutka kao da je neko zaustavio auto-put, nijednog vozila nije bilo u blizini. Mislila sam ćemo odleteti do granice sa Bugarskom ako neko naleti na nas, ali ništa se, srećom, nije desilo i prošli smo bez ogrebotine.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Uvek je vozio brzo... Darko Lazić

Todorovićka je objasnila i da ne razume zašto mnogi komentarišu da se podvrgla plastičnim operacijama i zatezanju lica jer ništa na sebi nije menjala, pa je otkrila da bi volela da uveća grudi.

Milica: Darko je vozio 180 na sat i počeli smo da se okrećemo

- Ljudi misle da sam ja uvećavala jagodice i da sam radila nešto na licu, ali istina je da stvarno nisam. Nekad mi padne na pamet da povećam grudi, ali kada počnem da razmišljam o tome da treba neko da mi seče i da mi gura nešto po telu, onda stanem i kažem: "Ipak, bolje ne" - zaključila je Milica kroz smeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading