Đani okružen lepoticama priprema nove pesme za Arenu!

Autor:

Zabava

10.01.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Đani novogodišnje praaznike nije iskoristio za odmor poput većine, već je vredno radio na nekoliko novih pesama koje će publici predstaviti pre spektakla u Štark areni zakazanog za osmi mart, a stigao je i da uradi novi set fotografija na kome je okružen lepoticama u crvenim haljinama.

Foto: Mirko Tabasevic
Đani okružen lepoticama...

Najveći majstor za dobro raspoloženje na Balkanu na snimanju se dobro snašao iako su ovo prve fotografije u njegovoj dugogodišnjoj karijeri na kojima je pored njega bilo koja druga žena osim njegove supruge Slađe, ali i ona je bila u blizini neprestano nadgledajući da sve prođe u najboljem redu. 

- Žene su uvek bile najbolja i najveća inspiracija i tako će i koncert biti posvećen njima, ali smo se potrudili da repertoar bude takav da u njemu uživaju podjednako i muškarci koji će te večeri biti u dvorani- rekao je folker čiji je koncert još od prve najave dobio epitet najveće osmomartovske žurke u istoriji. Znajući njega, sigurno će i biti tako. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading