(VIDEO) Posle saobraćajke, Darko Lazić opet u automobilu: Čak je i zapevao!

Autor: pink.rs

Zabava

10.01.2019

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić umalo je izgubio glavu u oktobru prošle godine, kada je u blizini rodnog Brestača doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu od koje se još uvek oporavlja.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljan.official
Darko Lazić i Miljan Vračević

Njemu je svakim danom sve bolje i bolje - lečenje je posle KBC Zemun nastavio u banji "Selters", povremeno ustaje iz kolica i hoda uz pomoć štaka, a sve češće vreme provodi i sa svojim prijateljima, koji se svojski trude da mu ulepšaju dane i ponovo ih, koliko mu to stanje dozvoljava, učine aktivnim i dinamičnim.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/miljan.official
Darko Lazić i Miljan Vračević

Njegov menadžer Miljan Vračević se tokom prethodnih meseci nije razdvajao od njega, a zajedno provode vreme i sada, kada se Darko polako, ali sigurno oporavlja. Svoje zajedničke trenutke neretko dele sa pratiocima na Instagramu, što je slučaj bio i sada, tokom zajedničke vožnje koju su usnimili.

- Moj baćala i ja ponovo u sedlu - napisao je Miljan, koji je upravljao vozilom, dok je Darko uživao i raspoloženo pevao na mestu suvozača, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj bacana i ja ponovo u sedlu ??????❤️?

A post shared by Miljan Vračević (@miljan.official) on Jan 10, 2019 at 6:03am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading