Lažem sebe da mogu bez tebe: Dara provela noć sa bivšim mužem!

Autor: Svet.rs

Zabava

11.01.2019

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara proslavila je deseti rođendan sina Koste u Novom Sadu, a na slavlju je naravno bio i Milan s kojim je provela celu noć.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Kesic
Dara sa sinom i bivšim mužem...

- Dara je organizovala slavlje u igraonici, a došli su svi Kostini drugari. Nije žalila novac za proslavu pa su deca uživala u raznim animacijama, gomili igračaka, sokićima i dve rođendanske torte. Inače Kostu je posebno oduševio tatin poklon, automobil za decu koji ide na baterije i koji je trenutno potpuni hit - priča izvor i dodaje: 

- Dara je nakon velikog slavlja u igraonici otišla sa sinom i bivšim suprugom Milanom u svoj stan, gde su svi zajedno, kao prava srećna porodica, otvarali poklone. U neko doba, Kosta je otišao u svoju sobu da spava dok su Milan i Dara ostali sami uz vino. Šta se dalje dešavalo znaju samo oni, ali kako tvrde komšije, Milan je tek u jutarnjim satima izašao iz Darinog stana. Vrlo brzo je i ona Kostu odvezla na trening- kaže izvor. 

Šta god da se deislo među bivšim supružnicima, verujemo da je Kosta bio najsrećniji kada se probudio posle rođendana i video mamu i tatu zajedno. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading