Ceca: Nisam sujeverna jer verujem u boga!

Autor: N. M.

Zabava

11.01.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović tvrdi da nije od onih ljudi koji uspeh ili neuspeh pripisuju nekim natprirodnim silama. Naime, Ceca ističe da nikada u životu nije bila sujeverna i da ne razmišlja na taj način.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Ceca Ražnatović

- Uopšte nisam sujeverna! Na kraju krajeva, neko ko je u veri, odnosno ko veruje u boga, a ja to jesam, ne razmišlja na taj način. Apsolutno nikada nisam videla simboliku u tome da mi neki predmeti donose sreću. To bi bio čist paganizam - uverava Ceca i konstatuje da je po prirodi optimista.

 Svetlana: Paganizam je kada mislimo da nam neki predmeti donose sreću

 

- Uvek dajem prednost lepim stvarima, koje automatski potiskuju one ružne. Jednostavno, po prirodi sam optimista. Ipak, i meni se, kao i svakom čoveku, dogodi nešto što mi nije po volji, ali sve se to prevaziđe. Svi mi imamo neke svoje odbrambene mehanizme, a ja se vodim mišlju da onaj ko se stalno kreće i gleda unazad neminovno propusti ono što je ispred njega. Zato sam fokusirana na sadašnjost, a u mislima ima mesta samo za budućnost - kaže Ceca za Helou. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading