Kija ponovo staje na ludi kamen: Ne gubi veru u ljubav, a Slobi poručuje da moli Boga za oproštaj!

Autor: Svet.rs

Zabava

13.01.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar u 2019. ušla je sigurna da je ovo njeno vreme. Kako ističe, bivšem suprugu nije ništa zaboravila, niti oprostila, a na ludi kamen ponovo i te kako bi volela da stane.

RepublikaFoto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar...

- Ovo je moj početak i tek ću da radim dobre stvari. Jedan numerolog mi je rekao da će mi se 2021. godine desiti brak i da ću roditi dve devojčice, a sad – živi bili, pa videli. Volela bih da se udam, ali to nije moranje. Imala sam i brak i svadbu i razvod, tako da sam sve to prošla. Ne bežim od ljubavi, pa bože moj, samo jednom se rađa Slobodan Radanović, ali ja nisam izgubila veru u ljubav - kaže Kija, koja se sa svojim bivšim suprugom više ni ne čuje.

- Imamo zajednički nastup u februaru i to je to. Svako nastavlja svoj život, iako nas svi uporno povezuju. Nema šanse da se pomirimo", rekla je Svetu Kija, pa nastavila: - Ja sam devojka od 161 centimetar visine i zaista mi se ne prašta to što mi je uradio, iako svi kažu da treba oprostiti. E pa ja mu nisam ni oprostila ni zaboravila. Neću zaboraviti ni lepe stvari koje je radio za mene, ali tek neću ono ružno. A on oproštaj nek traži od Boga. I Luni Đogani neka Bog prašta, samo što dalje od mene. Obe porodice što dalje od mene, pogotovu njena. Vidim da želi da bude ja, ali može samo da pokušava da postane pevačica. Jedna je Kija Kockar, a ona može samo da krene stopama njene majke. Gledala sam "Zadrugoviziju" kada sam se vraćala iz Holandije i tu me je podsetila na početke njene majke, to nije bilo čak ni recitovanje. Ma nek' radi šta hoće, Kija nikad neće biti, to je sigurno.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Kija i Sloba...

Priznanje Jelene Karleuše da je Kijina majka hranila Duška Tošića dok je počinjao karijeru iznenadilo je mnoge, a Kija kaže da i ona poznaje Tošića.

- Upoznala sam i Duška i Jelenu dok su se još zabavljali, mislim i da sam se slikala sa Jelenom, ne mogu više ni da se setim, bila sam mlada. Poštujem Duška kao sugrađanina i uspešnog sportistu, a Jelenu kao veliku zvezdu. Naravno, ima stvari sa kojima se ne slažem, ali zahvalna sam Dušku što se setio moje majke iako on nije jedini sportista kojem je Nadica pomogla. Lepo od njega jeste i to što je uticao na Jelenu, ali ona mene ne ugrožava ni na koji način da bih sad bila zahvalna Dušku što joj je rekao da me ne komentariše. Sve je to šou-biz i ne zameram joj ja ništa. Sa Cecom sam u kontaktu redovno, ona je žena bez sujete i pokušavam da se ugledam na nju. Često se čujem i sa Milicom Pavlović, ali to što pričam sa njima nikada ne bih iznosila u javnost - zaključila je Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

13.01.2019 23:47

Meni Kija kao Sunce sija.