Ovo je žena Ognjena Vranješa: Fudbaler je nju varao sa Karleušom?!

Autor:

Zabava

15.01.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne jenjava od kada je on prvo izjavio da je bio sa njom u vezi, a zatim podelio njene gole fotografije sa celim svetom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uh mnogo skupa?

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jun 17, 2017 at 1:21pm PDT

Jelena je zapretila Ognjenu i nejgovoj porodici, objavila slike fudbalerovog penisa i prepisku.

U jednom od prvih saopštenja u kojima se oglasila nakon objavljivanja spornih fotografija, JK nije birala reči koje je uputila na račun Ognjena Vranješa, a u jednom delu je pomenula i njegovu suprugu.

 

 

- Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!! - navodi se u pomenutom delu saopštenja. 

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ sa suprugom Danijelom...

O Danijeli, Ognjenovoj supruzi sa kojom ima ćerku, ne zna se baš puno. Na njegovom Instagramu se može pronaći tek po koja fotografija sa atraktivnom brinetom. Danijela se za sada još uvek nije oglašavala povodom afere njenog muža, a vreme će pokazati hoće li i posle svega ovoga ostati uz bosanskog fudbalera.

 

 

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ sa ženom i ćerkom...

Podsetimo, mediji su nedavno brujali o tome da je Danijela podnela zahtev za razvod zbog navodne veze fudbalera i jedne pevačice iz Srbije, ali izgleda da do toga ipak nije došlo. Ona mu je to oprostila, a ostaje da vidimo da li će preći i preko afere sa JK.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading