Posle objavljivanja fotografija na kojima je Karleuša gola, dogodilo se nešto šokantno!

Autor:

Zabava

19.01.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije i prepiska Jelene Karleuše sa fudbalerom Ognjenom Vranješem isplivale su u javnosti, a o ovom skandalu i dalje bruje svi mediji.

Foto: printscreen/instagram
Možda će je ova vest malo smiriti... Jelena Karleuša

Nakon što su u javnost procurile informacije o tome da se Jelena Karleuša tajno dopisivala sa Ognjenom Vranješem, potom isplivale eksplicitne fotografije, a onda i poruke koje je pevačica slala bosanskom fudbaleru, došlo je do promene.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram.com/ognjen_vranjes
Izložio je javnosti... Vranješ i Karleuša

Naime, tviter nalog na kojem su redom objavljivane sve fotografije Jelene Karleuše, a potom i dopisivanja sa fudbalerom je ugašen.

Pretpostavlja se da je to zbog toga što su na ovom tviter profilu objavljivane eksplicitne fotografije bez ikakve cenzure.

Podsetimo, Jelena Karleuša je tri meseca pre afere o kojoj bruji ceo region govorila o tome šta će učiniti ukoliko se u javnosti pojave njene eksplicitne fotografije.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastaarr
Mislila je da do ovoga nikada neće doći... Jelena

Jelena je odgovarajući na pitanje o tome da li se plaši hakera tada rekla:

- Znate šta, ja ću se vaditi na hakere samo onog momenta ako se desi neka moja gola slika, a do tada je to nemoguće - izjavila je ona za "IDJ TV". Kako su se Jelena i Duško tokom jučerašnjeg dana oglasili, pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading