Čista provokacija? Vranješ se oglasio baš na rođendan Karleušinog muža!

Autor:

Zabava

19.01.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ognjen Vranješ koji je plasirao u javnost gole fotografije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša oglasio se danas na dan kada je rođen Duško Tošić posle dužeg vremena!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

On je na društvenoj mreži Instagram postavio fotografiju iz teretane kojom je pokazao kako se vratio treninzima. Na fotografiji se vidi da je pored njega i Kristal Abazaj, albanski fudbaler te je izvesno da Vranješ provocira i Srbe pojavljujući se sa ovim sportistom. 

Iako je bilo priče da će zbog eksplicitnih fotografija i afere sa pevačicom Jelenom Karleušom biti suspendovan iz kluba fudbaler se ne obazire na priče te očigledno redovno vežba kao da je sve u najboljem redu.

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

Podsetimo, problemi u porodici Karleuša - Tošić izbili su 3. januara kada je Duško posumnjao da se njegova supruga Jelena Kareluša dopisuje sa nekim muškarcem. Od tog trenutka počela je drama, koja je isplivala u javnost, a isplivale su i eksplcitne fotografije kao i poruke pevačice i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zora

19.01.2019 13:48

Vtanjes je muska kur.a.

Dijana

19.01.2019 14:48

Traze krivca u decku po svaku cenu.Nije je on naterao Karlrusu da bude sa njim.