Vranješ šokirao novim potezom: JK ovo sigurno nije očekivala!

Autor:

Zabava

20.01.2019

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski fudbaler Ognjen Vranješ našao se u centru medijske pažnje nakon što je u javnost procurio njegov eksplicitni video na kom se, navodno, nalazi obnažena Jelena Karleuša.

RepublikaFoto: Instagram.com
Ognjen Vraneš i Jelena Karleuša...

Jelena je celu aferu demantovala, navodeći da je reč o montiranim fotografijama iza koje stoji cela organizacija. Ognjen se zbog poslovnih obaveza prema klubu trenutno nalazi u Belgiji, dok je Jelena Karleuša otišla u Kinu kod supruga Duška Tošića sa kojim je juče proslavila rođedan

Jelena je postala aktivna na Insatgramu, čime poručuje da je prevazišla celu stvar koja drma javnost već danima, a pre nekoliko sati i Ognjen je objavio fotografiju.

RepublikaFoto: facebook.com/Jelena Karleuša
Jelena i Duško...

Nakon što se podigla prašina oko afere, Vranješ je privukao veliku pažnju, te je njegova nova objava izazvala veliki broj komentara koji su se uglavnom ticali Jelene Karleuše, ali Ognjen je preuzeo stvar u svoje ruke.

Foto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjenova prvobitna objava sa komentarima....

Naime, fudbaler je malo po objavljivanju fotografije sa treninga zabranio komentare, te tako njegovi pratioci samo mogu da lajkuju ovu objavu. Očigledno mu smetaju negativni komentari na račun cele situacije.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Vranješ zabranio komentarisanje fotografije...

Podsetimo, za ponedeljak je zakazano snimanje "Zvezda Granda" na kom bi JK trebala da se pojavi. To će biti njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon afere.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading