Izdata naredba za privođenje Milana Kalinića!

Autor: Blic.rs

Zabava

22.01.2019

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i voditelj Milan Kalinić u nepovoljnom je položaju, budući da je Prekršajni sud u Beogradu izdao dve naredbe za njegovo privođenje zbog neodazivanja na sudske pozive.

RepublikaFoto: instagram.com/kalinic.milan72
Izdata naredba za njegovo privođenje... Milan Kalinić

Kalinić, koji je poznbat po bahatoj vožnji, nije promenio svoje ponašanje pa je "zaradio" ogroman broj kazni.

Kalinić je napravio dva saobraćajna prekršaja - prvi je bio prebrza vožnja u naseljenom mestu, a drugi nepropisno preticanje, ali se nijednom nije odazvao na poziv suda radi izricanja presude i kazne.

- Prekršajni sud u Beogradu raspisao je dve potrage za Milanom Kalinićem zbog neodazivanja na dva sudska poziva. Pošto su se pozivi svaki put vraćali i samim tim je bilo nemoguće locirati glumca, sudija je bio primoran da policiji da naredbu za njegovo privođenje - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da ni policija nije imala više sreće:

Foto: instagram.com/kalinic.milan72
Ima brdo kazni za nepoštovanje saobraćajnih propisa...

- Iako su nekoliko puta dolazili na Kalinićevu adresu kako bi ga priveli zbog neodazivanja na sudske pozive, policajci nijednom nisu zatekli poznatog glumca kod kuće, niti se on i jednom pojavio na sudu u međuvremenu. Prva naredba za privođenje izdata je još u februaru prošle godine, a druga u septembru, tako da će za mesec dana biti tačno godinu dana koliko ga traže sud i policija i ne mogu da ga lociraju. Inače Kalinić se u međuvremenu slobodno kreće i prisutan je u javnom životu, bilo da igra predstave ili gostuje na TV, ali prosto nikada nije kod kuće kada ga policija traži - kaže izvor upućen u ceo slučaj.

RepublikaFoto: instagram.com/kalinic.milan72
I dalje ima opciju da se sam javi...Kalinić

Ipak Prekršajni sud doneo je odluku da glumac može samostalno da se javi sudu zbog prekršaja određenim danima.

- Zbog nemogućnosti da ga locira i dovede na ročište, sudija Prekršajnog suda u Beogradu otvorio je mogućnost da se Kalinić sam javi sudu. Zbog prvog prekršaja - brze vožnje, glumac to može uraditi svake srede od 10h do 13h, dok bi za drugi prekršaj trebalo da se javi bilo kog četvrtka u istom vremenskom intervalu - navodi izvor, i dodaje:

- Ipak, Milan se još uvek nije pojavio na sudu, niti odazvao, pa odaje utisak da pokušava da izbegne izricanje kazne zbog neprimerene vožnje i nepoštovanja saobraćajnih pravila - zaključuje dobro obavešteni izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

23.01.2019 20:13

Privedite ga, osudite i pravo u zatvor na izdržavanje kazne.