(FOTO) Starleta zalila "zlatnu ribicu": Maca diskrecija šokirala novim eksplicitnim fotografijama

Autor:

Zabava

22.01.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Maca zvana Diskrecija ne prestaje da šokira javnost porno snimcima i fotografijama na Inastagramu. Kako je već pokazala da više nije diskretna pa javno preko interneta poziva razne biznismene u svoj krevet tako je uradila i ovog puta samo dosta eksplicitnije.

RepublikaFoto: instagram.com/nurkic_senada
Maca Diskrecija...

Maca je već iks puta pokazala svoju "zlatnu ribicu", ali je sada objavila fotografiju gde pozira potpuno gola sa šampanjecem između nogu.

- Ko bude mogao otpuhati flašu zlatna ribica je njegova - napisala je Maca ispod fotografije.

Foto: instagram.com/nurkic_senada
Maca u zanosu...

Inače, Maca se pohvalila povećom svotom evra koje je držala u ruci i bacala po sebi u seksi vešu. Ona je takođe napisala da joj je čarapa malo pocepana, "da biznismen nema prepreka".

- Humana sam previše - pored ostalog stoji u opisu fotografije.

Foto: instagram.com/nurkic_senada
Nema blama...

Da muški svet podržava Macu u skidanju i pozivima na seks to smo znali ali ima i onih kojima se ne dopada njena golotinja, pa je svakodnevno "hejtuju" na društvenim mrežama.

U inat njima ona je objavila fotografiju svoje guze kojom je poručila "zlim dušama" da je njen analni otvor bolji od njih i "donosi sreću ljudima". 

Foto: instagram.com/nurkic_senada
Foto: instagram.com/nurkic_senada
U inat hejterima...

 

 

Da muški svet podržava Macu u obnaživanju i pozivima na seks to smo znali ali ima i onih kojima se ne dopada njena golotinja, pa je svakodnevno hejtuju na društvenim mrežama. U inat njima ona je objavila fotografiju svoje guze kojom je poručila "zlim dušama" da je njen anal bolji od njih i donosi sreću ljudima. Tako da... mislite o tome...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gale

23.01.2019 07:27

Prljava Maca, prljave slike njenih prljavih organa.