(VIDEO) Karleušina majka oplela po Dušku: On je švaleraj neviđeni!

Autor:

Zabava

24.01.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Jelene Karleuša, Divna nedavno je na društvenoj mreži Instgram ishvalila zeta Duška Tošića, međutim sada je isplivao dokaz da ona nije uvek imala divno mišljenje o mužu svoje ćerke!

RepublikaFoto: Republika
Divna Karleuša i Duško Tošić

- Divan čovek, genijalan sportista, nežan otac i muž, sjajan zet - napisala je Divna Dušku kada je slavio rođendan, a sada internetom kruži snimak dok je bila učesnik rijalitija "Akademija debelih" i svog zeta okarakterisala kao "švalera".

Kada joj je Zorica Marković ispričala da joj je vidovnjak prorekao da će se Jelena razvesti i udati za bogatog Amerikanca, bivša voditeljka je otvorila dušu.

RepublikaFoto: printscreen/TvPRVA
Jelena Karleuša

- Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uvo, samo neka je ona meni živa i zdrava. Pogotovo mi se sviđa ovaj deo "bogati Amerikanac" - rekla je tada Divna.

Podsetimo, Jelena Karleuša je odmah nakon porno skandala sa Ognjenom Vranješom otišla kod svog supruga u Kinu sa ćerkama. U strogoj tajnosti vratila se u Beograd iz Kine zbog snimanja "Zvezda Granda" gde se nalazi u ulozi žirija i mentora. Njenu stranu ni pod tačkom razno ne napušta menadžer Zoran Birtašević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

25.01.2019 13:17

Pravda za Duška!!!!