Glumica objavila fotku Anđeline Džoli sa ulice dok prodaje hranu!

Autor:

Zabava

27.01.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli poslednih godina u žiži je medijskog interesovanja najviše zbog razvoda od supruga, glumca Bred Pita, ali i zbog svoje preterane mršavosti. Međutim, sada je u centar zbivanja dospela zbog prodaje hrane na ulici.

Foto: instagram.com/angelinajolie
Sad prodaje hranu na ulici... Anđelina

Naime, glumica Sara Ramos objavila je fotografiju na kojoj su Anđelina i njena deca dok na ulici prodaju hranu za pse. 

Iako je fotografija nastala u novembru 2018. godine u Los Anđelesu, Sara ju je tek sada objavila. 

Na fotografiji se vidi Anđelina sa svoje troje dece - blizancima Noks i Vivijen (10), kao i Šilou (12), kako svi zajedno sede i prodaju hranu za pse, a u cilju da novac odnesu udruženju "Hope for Paws" koje se brine o udomljavanju napuštenih pasa.

- Ne znam zašto je Bog odabrao mene da ispričam ovu priču, ali pre nekoliko meseci otišla sam u park za pse i videla Anđelinu Džoli kako prodaje organske pseće poslastice - napisala je mlada glumica na Instagram profilu, ali joj je nakon toga bilo žao što je narušila njihovu intimu i što je javno podelila ono što je Džolijeva očigledno želela da sakrije.

Iako se spekulisalo da će uploviti u političke vode, Anđelina je trenutno ipak posvećena pokretanju emisije na BBC-u o mladima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading