Karleuša usred se*s afere ide pod nož!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.01.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša će navodno nakon nastupa u Srbiji otputovati u Istanbul, u najpoznatiju kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

RepublikaFoto: Promo foto
Jelena Karleuša...

- Jelena će korigovati svoje silikonske grudi, ali još nije odlučila da li će samo zameniti stare implantante novima ili će pak uraditi operaciju "transfera masti", u čemu je lekar iz Turske najbolji na svetu - ispričao je izvor blizak pevačici.

- Doktor pacijentkinjama najpre uradi liposukciju, to jest izvadi im mast iz delova tela gde je ima najviše, a onda istu tu mast ubrizgava u grudi, čime ih povećava. Takođe, one na taj način izgledaju prirodnije, a ova metoda je zdravija za ženu jer se u organizam ne ubacuje strano telo u vidu silikona, koji je sintetički materijal - ispričao je izvor blizak trenutno najpopularnijoj pevačici.

On kaže da bi se Jelena tako, ukoliko pristane na taj vid uvećanja poprsja, oslobodila i viška kilograma, koji ju je takođe opterećivao i zbog čega je bila nesrećna.

- Njoj bi se mast uzimala iz zadnjice i bokova, jer je tu najjača. Tako bi smanjila obime, koža bi joj bila zategnuta i bez napornih treninga, što je Jeleni veoma važno jer ne podnosi teretanu i fizičku aktivnost. Takođe, tokom boravka na klinici osvežiće lice mezoterapijom i hijaluronskim filerima, a doktor će proceniti da li joj je neophodan i botoks - kaže izvor.

Budući da su ti estetski zahvati veoma skupi, a da je pevačica na društvenim mrežama više nego popularna, samo na Instagramu je trenutno prati dva miliona ljudi, vlasnik klinike iz Turske ponudio je Karleuši kompenzaciju, tako što će ga ona reklamiratim, a dobiće besplatne estetske zahvate.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading