Duškova mama od snajkine bruke ne izlazi iz kuće!

Autor: Blic.rs, Republika

Zabava

31.01.2019

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je pukla bruka ne samo u regionu već i van granica naše zemlje o preljubi Jelene Karleuše, novinari su odlučili da posete komšije njenog supruga Duška Tošića u Orlovatu.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar,ognjenvranjes
Ognjen i Jelena...

Nakon skandala kada su u javnost isplivale informacije, fotografije i poruke koje je Jelena Karleuša razmenjivala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom i to Dušku Tošiću iza leđa, novinari su se uputili u rodno mesto srpskog fudbalera Orlovat, gde danas živi njegova majka koju meštani od milošte zovu Koka. Kuću Tošića nije teško naći, jer gotovo sve komšije znaju gde živi Duškova majka. Čitavo selo bruji o skandalu, ali o Tošićevoj porodici imaju samo reči hvale.

Komšija Dejan Zubanov otkriva manje poznate detalje iz Duškovog detinjstva.

- Imam ja i svoje probleme, te slike sam samo video, ali nisam upućen u to. Oca sam znao, a majku ne znam. Kada sam igrao fudbal, Dule je igrao sa mnom u Tomaševcu. Ja sam inače iz Tomaševca, nisam iz Orlovata. On je dosta mlađi od mene i mlad je bio kada je igrao sa nama. Bio je dobar fudbaler. Dolazio je sa Orlovaćanima. Išao je peške u Zrenjanin, sećam se da niko odavde nije hteo da ga poveze. U to vreme je tako bilo, Duško je bio siromašan. On je vredan dečko. Jelenu ne znam, nju sam preko televizije video - kaže Dejan, koji dodaje da ne želi javno da komentariše fotografije Jelene Karleuše.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić...

Ubrzo potom novinari su sreli Duškovu školsku drugaricu, koja je otkrila kakav je fudbaler bio u školi.

- Znam ih naravno. Jako su dobri, majka je odlična. Duško mi je školski drug. U osnovnu školu smo išli zajedno, kao drug je bio dobar, ali učenik osrednji. Sada kada dođe, javi se kada se vidimo. Ljubazan je i kulturan, uglavnom pričamo o porodičnim stvarima. Bio je ovde u Orlovatu za Božić. Jelenu sam poslednji put videla na sahrani, nisam je upoznala, ali se javi kada prođe - kaže ona.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško i Jelena...

Prvi komšija porodice Tošić, Vesa, ističe da je Duškova majka ljubazna žena.

- Kada su u Srbiji, Jelena i Duško sa ćerkama dođu kod mene u kuću jer imam unuke, pa se onda deca igraju. Devojčice su baš fine... Majci njegovoj je sve ovo jako teško palo, potpuno razumem zašto ništa ne želi da komentariše. To je normalno - kaže njihov komšija.

Kako su novinari saznali, Duškova majka danima ne izlazi iz kuće, a sa komšijama i medijima ne želi da komentariše skandal koji ih je zadesio. Komšije kažu da joj sve ovo teško pada i da se jako nervira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nebitan

31.01.2019 12:05

Dobila i Srbija svoju Cicolinu, kako vidim jos ce i u politiku da se ugura. Sacuvaj nas Boze od ovih starleta i striptizeta. Sodoma i Gomora.