Dunja Ilić nakon porno skandala: Počinjem da krvarim u snu!

Autor: blic.rs

Zabava

31.01.2019

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitan snimak pevačice Dunje Ilić pre nekoliko dana osvanuo je na jednom sajtu za odrasle, a ona je sada javno podelila poruku koja je mnoge zabrinula.

Dunja je nakon objavljivanja snimka na kome oralno zadovoljava nekadašnjeg partnera izjavila da nju takve stvari ne dotiču, ali da, kako je navela, pojedine devojke zbog toga mogu da dignu ruku na sebe.

Budući da često iznenađuje javnost sadržinom svojih poruka, najnovija koju je objavila na društvenim mrežama mnogima je privukla pažnju.

- Počela sam da grebem stare rane. Plakala sam u bolu. Ta noćna mora je počela da ima miris, lice, oblik. Počinjem da krvarim u snu. Otvaranje svih rana u mojim snovima. Bol počinje da me uzima. Suze koje dolaze iz radosti isprale su sav bol. Sav strah. Spremna sam. Možemo da krenemo ovim putem. Želim da hodam tim putem - piše u poruci koju je podelila Dunja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading