Moji sinovi to ne znaju: Emina krije vezu sa milionerom od dece!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

01.02.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kaže da bez obzira što je zadovoljna u ljubavi, njena sreća ne zavisi od toga već od zdravlja Javuza i Jamana, koje je dobila u braku sa Mustafom Sandalom.

RepublikaFoto: instagram.com/sadettinsaran
Upoznao je sa porodicom... Emina sa Sadetinom

Iako su turski i srpski mediji brujali o vezi pevačice Emine Jahović i turskog biznismena Sadetina Sarana, njih dvoje nikada nisu pričali o vezi. Čak ni nakon nedavnog raskida, posle kojeg su se pomirili.

Emina ne krije da je zaljubljena i zadovoljna u ljubavi sa čovekom koji joj je nakon razvoda od Mustafe Sandala vratio osmeh na lice. Međutim, za novu romansu, nije rekla naslednicima Javuzu i Jamanu.

- Moji sinovi to ne znaju, oni su još uvek mali - odgovorila je Emina na pitanje da li joj je bilo teško da sinovima objasni da je posle rastanka sa njihovim ocem ponovo zaljubljena.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Sinovi su joj najveća radost...

Pevačica ističe da je s godinama naučila da njena sreća ne zavisi od muškarca koji je deo njenog života.

- Moja sreća, na moju sreću, ne zavisi od ljubavi i ljubavnog života. Kada su mi deca dobro i kada sam ja dobro, kada sam zdrava i imam energije i kada se bavim poslom koji volim, uvek sam srećna. To razumeju najviše majke, žene koje imaju decu. Ranije, kada si klinka, pa si zanesena u ljubavi i tako neke stvari, onda čoveku zavisi sreća samo od toga. A sada ne - iskrena je Emina,

Iako joj u ljubavi ide sve kako treba, čak je upoznala čitavu Sadetinovu porodicu i čest je gost njihovih porodičnih okupljanja.

Podsetimo, Sedatin je počeo da gradi ogromnu vilu na moru samo za njih dvoje. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading