Aleksandra Prijović: Filip će gledati porođaj, držaće me za ruku!

Autor:

Zabava

02.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Aleksandra Prijović broji sitno do porođaja i samo je pitanje trenutka kada će na svet doneti sina, za kojeg su ona i njen suprug Filip Živojinović odabrali ime Aleksandar.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Prijović

Pevačica je prekinula medijsku ćutnju i samo za Srpski telegraf otkrila da se Filip, nakon što je ušla u deveti mesec trudnoće, bukvalno ne odvaja od nje i da jedva čeka da je drži za ruku na porođaju.

Prijovićka: Jedva čekam da osetim prve kontrakcije

- Filip je uz mene 24 sata dnevno i ne da mi da podignem ni čašu! Zaista je brižan i ispunjava sve moje želje. Definitivno će prisustvovati mom porođaju i držaće me za ruku dok Aleksandar ne izađe na svet. Sigurna sam da će mi njegova podrška značiti u tim trenucima i da će mi dati snagu - počinje priču za naš list Prijovićka i ne krije sreću što će se uskoro poroditi.

- Ne mogu da dočekam trenutak kada ću ugledati sina! Sve je spremno za Aleksandra i jedva čekam da osetim kontrakcije. Hvala bogu, trudnoća mi je prošla u najboljem redu i osećam se fenomenalno. Iskreno se nadam da će i porođaj biti lak - uverava popularna Prija i otkriva zbog čega je ipak donela odluku da se porodi u Beogradu iako se spekulisalo da će sina doneti na svet u Americi.

- Filip i ja smo odlučili da se porodim u Beogradu jer smatramo da je tako najbolje. Aleksandru ništa neće u životu značiti da mu je mesto rođenja drugi grad u Evropi ili Americi. Naše klinike su po stručnosti u rangu sa svetskim. Osim toga, u svojoj smo zemlji i šta god nam zafali, brzo ćemo rešiti. Znam koliko se Filipova i moja familija raduju dolasku bebe na svet. Kada bih se porađala u Americi, verovatno dva-tri meseca ne bismo mogli da se vratimo u Srbiju, a pitanje je da li bi svi dobili vize da nas posete - istakla je Aleksandra i uverila da nimalo ne pati za karijerom, koju je zapostavila zbog trudnoće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zelimo vam od srca sve najlepse u Novoj godini. Budite nam zdravi, srecni i voljeni! ? za sve vas!!❤️

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Dec 31, 2018 at 2:39pm PST

 

- Moj život se sveo na odmaranje i spavanje. Dugo sam maštala samo o tome da spavam. Osam godina nisam stala i rekla sam da ću se ovih nekoliko meseci konačno odmoriti, a tako je i bilo. O karijeri trenutno ne razmišljam, već o slatkim mukama koje me čekaju - kaže pevačica i zaključuje da nije sujeverna kada je kupovina garderobe za nerođenog sina u pitanju.

- Filip i ja smo dosta putovali i, kako smo u svakom gradu kupovali ponešto, nakupilo se mnogo stvari i za našeg sina. Prvo smo mi počeli da kupujemo, pa i ostali članovi porodice. Obišli smo mnogo gradova u kojima sam mogla da kupim sve što može da se poželi, ali samo sam gledala radnje za bebe - iskrena je Prijovićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

02.02.2019 16:17

Držaće je za ruku pa će se onesvestiti. Nije to za muškarce.