Karleuša se udaje za američkog glumca?!

Autor: N. M.

Zabava

02.02.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko dana na internetu je ponovo postao aktuelan snimak iz 2012. godine, kada je pevačica Zorica Marković u rijalitiju "Farma" ispričala majci pop dive Jelene Karleuše Divni da joj je vidovnjak Zlatko Šumadijski rekao da će se njena ćerka razvesti od fudbalera Duška Tošića.

RepublikaFoto: e-stock
Jelena Karleuša

Divna joj je tada odgovorila da je ne čude te prognoze jer je njen zet švaler i da joj je najvažnije da se njena naslednica bogato uda.

Srpski telegraf je stupio u kontakt sa astrologom i vidovnjakom Zlatkom, koji je za naš list napravio natalnu kartu Jelene Karleuše i tom prilikom otkrio da će se ona definitivno skrasiti pored poznatog američkog glumca.

 Zlatko: Jelena će filmskoj zvezdi roditi sina 2021. godine

- Karleuša će tek u narednom periodu postati megazvezda. Biće još bogatija iako će se sigurno razvesti. Postaće zaštitno lice poznatog brenda, što će joj doneti planetarnu prepoznatljivost. Sa Duškom će ostati u dobrim odnosima, a nakon razvoda postaće magnet za muškarce - ističe Zlatko i otkriva kada će pop diva ponovo stati na ludi kamen.

Foto: printscreen/youtebe.com/ PlanetaWebTeam
Divna Karleuša i Zorica Marković

- 2020. godine upoznaće jednog poznatog američkog glumca sa kojim će otpočeti vezu. Udvaraće joj se i bogati Rus, ali na kraju će se ipak skrasiti pored Amerikanca. 2021. godine će se udati za njega, a ubrzo će i zatrudneti. Rodiće sina, kome će dati moćno ime - uverava vidovnjak i napominje da Karleušu očekuje vrlo buran period.

- Jelena će u narednih od pet do sedam godina preživeti mnogo uspona i padova. Ipak, na kraju će izaći kao pobednica. Očekuje je mnogo angažmana koji nemaju veze sa muzikom, pa će pevačku karijeru zapostaviti - zaključio je Zlatko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Evelyn Krimova

02.02.2019 07:05

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, .....lovacke price... kakva diva takva i prorocanstva... ha ha ha ha...... ha... ha.....

Odgovori 10 2