Dala kolegi čudan savet! Sanja Marinković: Bolje je da učiš na mojim greškama!

Autor:

Zabava

02.02.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković jedna je od onih novinarki i voditeljki od kojih bi mnogi mogli dosta da nauče, ipak ona nije tog mišljenja. Naime, gostujući u emisiji "Kontravizija", Lava Pajkića, Sanja je priznala da mnogo greši i da bi na njenim greškama bilo bolje da svi uče.

RepublikaFoto: Promo foto
Misli da je bolje učiti na njenim greškama, nego na uspehu... Sanja Marinković

-Možeš mnogo da naučiš od mene, to je tačno, ali je bolje da učiš na mojim greškama – sugerilsala je Lavu Sanja kada je voditelj primetio da bi njemu koristilo njeno poslovno iskustvo.

RepublikaFoto: Promo foto
Dala mu dobar savet... Sanja i Lav

Ipak, Lava je najviše interesovalo da mu Sanja otkrije tajnu svog uspeha u vođenju jedne od najuspešnijih emisija „Magazin In“:

Foto: Promo foto
Kolege... Marinkovićeva i Pajkić

- Nekako mi je lakše da ti pričam o onim ženskim tajnama, nego o poslovnim. Znaš kako, tajna ne postoji, postoji samo vredan rad, posvećenost i trud. A ono što je najvažnije, ja mnogo volim svoj posao. Ja se najbolje osećam pred kamerama i nekako se tu osećam kao svoj na svome. I znaš kad kažu:“Treba uvek biti svoj“, ja se ne trudim da budem svoja, već da se stalno menjam kako bih bila sve bolja. Mislim da je i to jedna od tajni, ajde da kažemo „začina“. Ali mislim da pre svega, ono zbog čega je „Magazin In“ toliko gledan jesu teme kojima se bavimo i pristup koji ja imam prema gostima i koji oni imaju prema meni, kao i to neko poverenje. Oni često meni kažu nešto što nisu planirali – istakla je Sanja koja je pričala i o svom velikom projektu „Bulevar ženskih tajni“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading