Fudbaler uživa bez supruge: Duško startuje manekenke po Dubaiju!

Autor:

Zabava

04.02.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u braku Jelene Karleuše i Duška Tošića ne jenjava. Tačnije, situacija dobija novi zaplet, a glavni akter upravo je fudbaler kineskog Gvangžua Duško Tošić, koji je u subotu uveče viđen u restoranu "Nusret" u Dubaiju, i to u društvu atraktivnih manekenki.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Trude se da deluju kao skladan par... Jelena i Duško

Uprkos tome što je diva pokušala da plasira priču kako je nakon seks-afere u njenom braku sve u najboljem redu, te da zajedno sa suprugom odlazi na odmor, do toga ipak nije došlo. Naime, Srpski telegraf je prvi pisao kako Tošić na odmor odlazi sa ćerkama i to bez Karleuše, a ovog vikenda je bivši srpski reprezentativac naše navode i potvrdio.

Tošić viđen u društvu atraktivnih modela u jednom od najpopularnijih restorana na svetu

Foto: instagram.com/duskotosic
Uživa u noćnom životu... Duško Tošić

- Duško se u Dubaiju baš opustio. Bukvalno svako veče izlazi. Tako je u subotu, dok je Karleuša pevala u Amsterdamu, prvo bio kod čuvenog Nusreta u restoranu, i to sa nekoliko atraktivnih manekenki poreklom iz Srbije, da bi posle prešli u diskoteku. Uopšte se po njemu nije primećivalo da je utučen ili neraspoložen. Smeškao se i flertovao sa devojkama kao slobodan muškarac. Njemu su i društvo i atmosfera toliko prijali da nije ni primetio kada je svanulo i da su bukvalno u klubu ostali do jutra - tvrdi naš izvor i otkriva da je Karleuša za Duškovo lumpovanje sa manekenkama saznala na nastupu u Amsterdamu, što ju je bukvalno dovelo do ludila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
S nastupa u Dubai... Jelena Karleuša

- Jelena se razbesnela i htela je odmah da otputuje kod Duška da se obračuna s njim, ali su je saradnici obuzdali. Inače, Duško je dobio samo šest dana odmora, od kojih je četiri proveo sam. Njega sada očekuju pripreme u Australiji, koje počinju 6. februara - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading