Majka je ostavila u sirotištu ali je sudbina imala druge planove sa pevačicinim životom!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

04.02.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani nije imala lako detinjstvo, ali sudina joj se osmehnula i život joj se potpuno promenio.

RepublikaFoto: youtube.com/ Djogani
Postala velika zvezda... Vesna sa Đoletom

Od devojčice koja je spletom okolnosti odrastala u sirotištu, postala je pevačica. Kada je napunila godinu dana njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem. Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem čiju podršku nije imala. Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.

Nakon kratkog života u domu usvojio ju je bračni par, a kontakt sa majkom je stalno održavala. O toj sferi života nije mnogo govorila. Kasnije se kao tinejdžerka uključila u grupu Đogani fantastiko i bila je jedna od najboljih polaznica. Đole i ona su se zaljubili, a ubrzo su se venčali i dobili dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lauru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge 2009-2019

A post shared by Djordje Djogani (@djoganivesna) on Jan 17, 2019 at 1:23am PST

Iako sada ima dovoljno novca da angažuje žene koje će joj pomoći u kući, Vesna ističe da to ne želi, jer je posvećena svojoj porodici.

- Nemam dadilje, kuvarice i kućne pomoćnice, nemam nikakvu pomoć, jer stižem sve sama. Vremenom sam shvatila da mi smeta kada mi se tu neko mota po kući. Zapravo, sve je to stvar rutine, samo su nas starije drugarice i sestre plašile da je to nešto teško, a to su zablude. Zapravo ti si se odlučio na odgovornost braka i odgajanja dece, a i Đole mi pomaže - rekla je Vesna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading