"Ako nemate zdravlje nemate ništa": Pevačica iskreno o teškoj operaciji koju je preživela!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

05.02.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Kostov krajem prošle godine doživela je veliku neprijatnost, kada joj je saopšteno da mora na operaciju, zbog problema sa silikonima.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/kostovjelena
Imala problem sa pucanjem silikona...

- Ružan period je iza mene, to je bila dobra životna škola i lekcija. Idite redovno kod lekara, jer ako nemate zdravlje, nemate ništa. Rado bih da zaboravim kraj te 2018. godine i nekako kada sve prođe, shvatite koliko su neke stvari bitne - rekla je ona i dodala:

- Mislim da je suludo kada žene kriju, a vidi se da su nešto radile. Ponosna sam što imam samo tu estetsku operaciju. Mislim da mi nije potrebna nijedna druga operacija osim te, da bih se osećala lepše u svojoj koži.

Malo potom odlučila se na veliki korak, pa je prestala da se druži sa mnogima koji joj se nisu našli kad joj je bilo teško.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić
Jelena Kostov...

- Kada se sve to dešavalo, ne samo da shvatite koliko je bitno zdravlje, već sve u životu, koliko je pravih prijatelja oko vas. Koliko neko zna da vam se nađe kada je najpotrebnije. 2019. godinu sam počela u svom svetu, koji je mnogo lepši i napravila sam dobar izbor prijatelja i videla sam kako stvari stoje. Godinama unazad majka mi priča da su meni svi divni, tako je ceo život. Svi oko mene su srećni što sam se opametila - izjavila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading