Detalji svadbe godine: Ove običaje će Veljko i Bogdana ispoštovati, a evo ko će im pevati!

Autor: informer.rs

Zabava

06.02.2019

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako još uvek nije zakazan tačan datum venčanja Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, par ističe da će se zavetovati jedno drugom na večnu ljubav do kraja godine.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Veljko i Bogdana...

Sa druge strane, njegova sestra Anastasija Ražnatović je u poslednjem intervjuu otkrila nekoliko zanimljivih detalja.

- Sigurna sam da će oboje želeti da budu ispoštovani svi naši običaji, tako da će tu sigurno biti puno posla. Neću želeti da to prepustimo nekom drugom, tako da ću im priteći u pomoć - istakla je za mlada pevačica na početku razgovora.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Priteći će bratu u pomoć...

- Još uvek nisam dobila neki konkretan zadatak, niti obavezu kada je njihova svadba u pitanju. Veljko će mi sigurno dodeliti neku ulogu i daću svoj maksimum da ispunim sva očekivanja - dodala je Anastasija, podvlačeći da je ipak već počela da radi na spisku pesama koje će biti izvedene na slavlju tog dana.

- Ima dosta lepih numera koje volim. Odlučila sam da napravim spisak omiljenih, da se ne bi dogodilo da na svadbi neke ne mogu da se setim. Naravno da ću se i ja u nekom momentu latiti mikrofona i otpevati nešto za goste, brata i Bogdanu - zaključila je Ražnatovićeva uz osmeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading