Darka Lazića brutalno potresla vest o nesreći Dee Đurđević!

Autor:

Zabava

07.02.2019

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći ispred KBC Dragiša Mišović, a kada je autobus pokupio na trotoaru i otkinuo ruku, ona je sela pored auta i čekala hitnu pomoć.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević...

Pevača Darka Lazića ova vest veoma je potresla. Još kada je čuo kako je voditeljka reagovala kada je saznala da je on doživeo jezivu saobraćajku, nimalo mu nije bilo svejedno. 

- Jao ljudi moji, niko od nas nije svestan koliko je tanka linija između života i smrti, ja to najbolje znamm. Mnogo mi je žao. Probudio sam se i primio tako užasnu vest. Pozvala me Ivana Šašić i rekla kako je Dea odmah reagovala kad je meni bila potrebna pomoć. Želim joj sve najbolje, a ja sam za nju u svakom trenutku tu, sve što joj je potrebno želim da učinim. Sunce ti poljubim, baš sam se iznervirao. Ovo je baš teška situacija, želim njoj i njenoj porodici sve najbolje - rekao je on. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Darko Lazić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading