Darko snima novu pesmu: Lekari očajni, može da mu otkaže plućno krilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić uveliko snima nove pesme, sa kojima planira da se vrati na estradu, iako bi taj povratak mogao da bude koban po njegovo zdravlje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić...

Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić za ulazak u studio nije dobio dozvolu lekara koji su mu nedavno striktno podvukli da mikrofon još minimum pola godine ne sme da takne ili može da mu otkaže plućno krilo.

- Darko je u nesreći oštetio pluća kada mu je probijena plućna maramica. Već tada su doktori dali prognozu da ne može godinu dana da peva i da mora sve to dobro da zaraste kako ne bi ugrozio rad svojih pluća. Međutim, nedavno je otišao u studio i od producenta zahtevao da snimi pesmu koju je dobio na slušanje dok je bio u banji na lečenju. Ta pesma je namenski urađena za njega i govori o golgoti kroz koju je prošao - govori dobro obavešten izbor i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Darko...

- Producent mu je rekao da je još rano, da nije vreme i da ne treba da se igra sa zdravljem, ali je Darko insistirao. Ušao je u gluvu sobu i tražio da mu pusti matricu. Pesmu je zaista otpevao iz nekoliko pokušaja, a pevao je iz duše i svi su se ježili u studiju, ali opet je rizikovao da ošteti pluća, koja nisu zarasla. Ako tako nastavi, može da napravi havariju, doktor mu je rekao da može plućno krilo da mu otkaže i da nikada više ne uzme mikrofon - završava priču izvor.

Darko je pevao iz duše i svi su se ježili u studiju, ali opet je rizikovao da ošteti pluća, koja nisu zarasla

Kako dalje saznajemo, Lazić je pored ove izabrao još tri pesme koje ovih dana treba da otpeva, a do leta planira i album da izda. Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Darka, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

Podsećanja radi, Darko Lazić imao je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra 2018. na putu Brestač-Pećinci, kad je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u njivu. Prilikom udesa zadobio je teške telesne povrede, među kojima je bilo i probijanje plućne maramice. Oporavak je trajao tri meseca, a tek pre nekoliko dana Darko je samoinicijativno napustio banju.

RepublikaFoto: insatgram.com/darkolazicofficial
Lazić...

Odradio prvu probu

Darko Lazić sa svojim bendom obavio je prvu probu nakon teške saobraćajne nesreće, čime je najavio i koncertne aktivnosti. Prema tvrdnjama upućenih, Lazić je prve tezge zakazao za početak leta, a do tada će se svakodnevno vraćati u kondiciju. Kako izgleda jedna od tih proba, Darko je podelio sa svojim pratiocima otpevavši pesmu Srećka Krečara "Pobednik", ispod koje je napisao:

- Mala proba - napisao je Darko na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mala proba ??????❤

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on Feb 7, 2019 at 12:14pm PST

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading