Dragana Mirković se provodi sa holivudskom elitom!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

10.02.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je odlučila da prihvati poziv svog prijatelja, filmske zvezde Žan Klod Van Dama pa je sa suprugom Tonijem i decom Markom i Manuelom otputovala u Los Anđeles, a dane provode družeći se sa holivudskom elitom poput glumaca Vendi Malik, Brit Robertson, Pamele Anderson, Aleksa Petifera, supermodela Kejt Mos i mnogih drugih.

Dragana je sa porodicom odlučila da u potpunosti uživa u svemu što svetska prestonica filma može da ponudi. Žan Klod se potrudio da bude dobar domaćin tako da dane provode otkrivajući mesta u Los Anđelesu koja su poznata samo žiteljima, ručaju sa glumačkim zvezdama koje su i njegovi prijatelji dok su večeri posvećene holivudskim prijemima koji su gotovo svakodnevni u periodu dodela nagrada od kojih će najveća, Oskar, biti dodeljena za dve nedelje. Naravno, Van Dam ih je više puta ugostio i u svojoj vili a na folk divu je najveći utisak ostavila njegova soba sa memorabilijama koje je sakupio tokom višedecenijske uspešne karijere.

- Oduševljena sam gostoprimstvom koje nam je pruženo, kao i brojnim umetnicima koje sam upoznala i koji su mi još jednom potvrdili da su najveće zvezde najjednostavnije, i da su to zaista pristojni i izuzetno prijatni ljudi kada su van posla i kada se druže sa prijateljima. Žao mi je što zbog početka škole ne možemo i duže da ostanemo, ali svakako imamo još jedan dodatni povod da što skorije ponovo dodjemo- nije skrivala pozitivne impresije Dragana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading