Sloba ubeđen da Kija nema dečka: Otkrio da će se potruditi da izgladi odnos sa njom!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

17.02.2019

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Kija Kockar prozvala svog bivšem muža Slobu Radanovića zbog navodne veze sa Natašom Šavijom i nazvala ga biseksualcem, a on joj odgovorio teškim rečima prozvavši njene roditelje, njih dvoje bili su u lošim odnosima i nisu razgovarali mesec dana.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Bivši supružnici zajedno nastupaju...

Ipak, zbog zajedničkog nastupa morali su da ponovo uspostave komunikaciju.

- Ovo je naš drugi nastup, mi smo i pred prvi imali nesuglasice, ništa novo. Nismo bili u kontaktu nekih mesec dana, sad smo se prvi put videli nakon toga i videćemo kako će se odvijati. Mislim, korektno će biti sve, profesionalac sam i neću biti kreten prema njemu. Idemo na poslovni put, i to je to - navodi Kija, koja inače ima novog dečka.

Sloba je otkrio šta misli o Kijinom novom dečku. Inače, Kija Slobi nije htela u prvi mah da prizna da ima novog dečka, već je sve okrenula na šalu.

- I dalje mislim da se šalila. Ali ako ima, nek joj je sa srećom. Ako i nema, neka nađe nekoga da je usreći, samo joj želim da bude srećna - kaže Sloba, i dodaje kako bi se osećao kada bi sreo bivšu suprugu sa novim dečkom:

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Kija je našla novu ljubav ali Sloba ne veruje u to...

- Kada bi ona našla novog dečka, normalno da bi mi bilo drago. Mi nismo zajedno i normalno je da posle nekog perioda pronađe nekoga, to je njena stvar i nemam šta tu da se mešam. Ako se to dogodi ili ako se već dogodilo, želim joj sve najlepše.

Iako Kristina ističe da komunicira sa bivšim suprugom samo zbog posla, Sloba se nada mogućnosti da nekad u budućnosti budu prijatelji.

- Što se mene tiče, moguće je. Ja sam osoba koja šta god da se dogodilo - uvek ću biti tu za nju u bilo kom trenutku i biću joj prijatelj - tvrdi Sloba i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Razveli se nakon Slobine prevare u rijalitiju...

- Pokušavam da omekšam taj naš zategnut odnos, da napravim neku komičnu foru, da okrenem na neki humor. Ne želim da postoji tenzija pred nastup i pred put. Pozitivna sam osoba i uvek želim da izvučem samo pozitivno, a da sve negativne stvari zaboravimo i da izvučemo najbolje što možemo.

Ipak Kija tvrdi, iako se i dalje često prozivaju preko društvenih mreža, da je među njima odavno sve završeno.

- Mi kao da smo i dalje u braku, tako to izgleda na Instagramu. Ali nažalost završeno je kako je završeno ali je završeno. Nema tu laži i prevare, to je to. Neka misle svi šta hoće, ima tu raznih teorija zavere, ali to je sasvim završeno još u avgustu prošle godine kad smo se razveli - kaže Kockareva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

17.02.2019 13:26

Da bi izgladio odnos sa Kijom prvo mora da se pokaje za sve pojedinačno što joj je učinio. Veliko zlo je njoj učinio. Grešna mu duša. Da prestane da laže Kiju a i sve ljude. Jer on sve laže. Odrastao u lažima i ceo život proživeo u lažima.

Odgovori 19 0