Poznati u šoku zbog smrti kralja narodne muzike! Ceca: Zaslužuješ mesto u ALEJI VELIKANA...

Autor: Mediji,Republika

Zabava

17.02.2019

12:45 >> 14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne kolege i prijatelji izjavili su saučešće njegovoj porodici.

RepublikaFoto: instagram.com/sabanofficial
Šaban Šaulić...

Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se od svog kolege Šabana Šaulića, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

- Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u "Aleji velikana" - rekla je Ceca, koja je veoma potresena zbog smrti kolege.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zasluzujes mesto u ALEJI VELIKANA.... Dragi moj prijatelju,pocivaj u miru medju andjelima.....Jako ces nam nedostajati.....?

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Feb 17, 2019 at 5:09am PST

 

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Ceca Ražnatović..

Đanijeva supruga Slađa

- Molim? Šta kažete? Nemojte da se šalite sa mnom. Zašto mi to radite? Ko je bre umro? Kako? Neee! Kažite da to nije istina", rekla je Slađa, zaplakala i dodala:

- Kako ću mom Đaniju to da kazem? On je sad u avionu, ništa ne zna. Šaban mu je bio kao otac. Kako će on to podneti?"

RepublikaFoto: instagram.com/miraskoric
Mira Škorić...

Mira Škorić

- Jao majko mila! O, bože! Šta je ovo? Šta se to desilo? Izvini, ne mogu da pričam. Šokirana sam - rekla je pevačica.

Dragan Kojić Keba

-Juče sam se izljubio s njim-  rekao je Keba, zaplakao i spustio slušalicu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić...

Nada Topčagić

- Šta da kažem? Prva komšinica je uletela kod nas i rekla nam, a onda sam se čula sa Vladom Perovićem i potvrdio mi je. Ne mogu da verujem, mozak mi je proključao. Ode naše božanstvo, ode naše estradno carstvo. Sada je sve završeno! Neka mu je laka crna zemlja. Mučenik je toliko radio, tolike kilometre prešao, spavao je s mikrofonom. Niko ga nije mrzeo, niko nema za njega i njegovu porodicu da kaze jednu ružnu rec. Svi smo počinjali s njim, za sve nas je bio Bog - rekla je Nada.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Zlata Petrović...

Zlata Petrović

- Ode moja lutka. Ne mogu da dođem sebi. Popila sam lekove, ne pomažu. Hasan me zvao i rekao: "Otišao moj brat, ode naša zenica oka". Noćas nisam mogla da spavam, imala sam neki predosećaj, koji me nikada nije izdao. Jutros sam ispratila sina Jovana na Zlatibor i rekla mu: "Polako da vozis", a to nikad ne govorim. Joj, kako ćemo sad bez Šabana, bez našeg brata? kaže ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Marina Tucaković...

Marina Tucaković

- Baš sam u šoku. Ova godina je jeziva. Futa mi je saopstio. Gotivila sam Šabana, bili smo dobri. Šta da kažem, strašno - izjavila je ona.

Aleksandar Milić Mili

- Otišao je velikan narodne muzike i jedan od retkih po kojem se prepoznavala naša muzička baština. Zasluženo nosćci titulu Kralja narodne muzike više od pola veka je punio srca lepotom, a naše duše vanvremenskom ljubavlju koja ce trajajati večno koliko i pesme kojima je zadužio sve nas koji se bavimo muzikom. Kako se gradi karijera, voli publika, neguje muzika samo je mali deo nasleđa ovog doajena. Hvala ti Šabane za sve. Počivaj u miru jer pesme će tvoje vesliti, tugovati i odgajati jos mnoge generacije dok posljednji zvuk harmonike ne utihne.

Nikola Rokvić

- Neizmerno sam tužan... Zašto tako? Bio si jedan od mojih pevačkih uzora... Uz tvoje pesme sam učio ovaj naš zanat, rastao, veselio se i plakao... Sada plačem... Nije trebalo da bude ovako... Bog neka ti dušu prosti a tvoj andjeoski glas će ostati za večnost, da novim generacijama pokazuje toplinu i moć, snagu i blagost... Večna ti slava!!!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lazića pogodila Šabanova smrt...

Darko Lazić

- Ovo je velika tragedija, ne mogu da verujem - rekao je Darko, a potom napravio dužu pauzu jer su mu krenule suze. Nakon što je skupio snagu da progovori, pevač je dodao:

- Ne znam šta da kažem, nisam dobro, sje*an sam skroz.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading