Saša Popović potresen: Proveo sam veliki deo života sa Šabanom

Autor: Blic.rs

Zabava

17.02.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor "Grand" produkcije, Saša Popović na vest o smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića ostao je zatečen budući da su se godinama poznavali, družili i sarađivali.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Velika tuga...Šaban Šaulić

Saša Popović istakao je da nas je nasputio čovek sa najlepšim glasoma na balkanu, kao i da je njegova potrdica veoma potrešebna zbog odlaska slavnog pevača:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Skrhan... Saša Popović

- Teško je govoriti o iznenadnom odlasku ljudi sa kojima ste proveli veliki deo svog života. Teško je naći reči utehe za njegovu porodicu i sve nas koji smo ga poznavali, družili se i sarađivali. Nenadoknadiv gubitak i za muziku, jer je otišao najlepši glas čitavog Balkana. Moja porodica i ja smo veoma tužni i potreseni - rekao je za  Saša Popović.

Podsetimo, Šaban Šaulić preminuo je danas u 67 godini kada je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u okolini Bilefelda u Nemačkoj. Nezgoda se dogodila oko 6.50 časova na autoputu ka aerodromu kada je na automobil naletelo vozilo kojim  je upravljao vozač koji je bio pod dejstvom alkohola. Kralj narodne muzike sedeo je na mestu suvozača, a odmah nakon nezgode prebačen je u bolnicu gde je preminuo od povreda glave zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi. Njegov vozač i dalje u teškom stanju, a porodica Šabana Šaulića oglasila se saopštenjem u kom su naveli da su skrhani bolom, dok su sin Mihajlo, ćerka Sanela i zet Bata Mirković otputovali u Nemačku kako bi se pobrinuli za preuzimanje posmrtnih ostataka kralja narodne muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading