Šabanova deca stigla u Nemačku, ali nisu mogli da preuzmu telo!

Autor:

Zabava

17.02.2019

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Mihajlo i ćerka Sanela, kao i zet Zoran Bata Mirković stigli su u Nemačku gde bi trebalo da preuzmu telo kralja narodne muzike Šabana Šaulića koji je jutros izgubio život u saobraćajnoj nezgodi na autoputu kada se vraćao s nastupa.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Sin i ćerka Šabana Šaulića stigli u Nemačku...

Međutim, po dolasku u Nemačku dočekale su ih neprijatne vesti budući da telo pokojnog Šabana Šaulića nisu mogli danas da preuzmu. 

Članica porodice Šaulić je potvrdila da su njih dvoje sleteli u zemlju u kojoj je njihov otac Šaban tragično nastradao.

Sanela i Mihajlo još nisu dobili dozvolu da vide telo Šabana Šaulića. Prema rečima rođake, razlog je taj što još uvek nije u potpunosti završen uviđaj, pa će Sanela i Mihajlo morati da sačekaju do sutra.

Foto: instagram.com/ ildasaulic
Mihajlo Šaulić sa sestrom Ildom
Foto: instagram.com/ ildasaulic
Sanela Šaulić sa sestro Ildom

Takođe, kako je ispričala članica porodice Šaulić, sahrana folk pevača u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ne očekuje se pre petka, subote.

Podsetimo, prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić. Veruje se da je pijani vozač upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak "kralj narodne muzike". Objavio je 33 diskografska albuma i snimio je na stotine pesama, od kojih su mnoge postali nezaboravni hitovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading