Goca Božinovska u suzama zbog Šabana: Ja dva dana nisam mogla da dođem ovde!

Autor:

Zabava

19.02.2019

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj pevača od nedelje posećuje porodičnu kuću Šabana Šaulića kako bi njegovim najbližima izjavili saučešće povodom njegove smrti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kolege ne prestaju da plaču za njim... Šaban Šaulić

Među Šabanovim kolegama bilo je i onih koji su neutešno plakali, a Goca Božinovska se danas pred mnogobrojnim predstavnicima sedme sile jedva smirila, ali suze nije mogla da zaustavi. 

RepublikaFoto: Prntscrin
Nije mogla da se smiri... Goca Božinovska

Božinovska je danas došla da izjavi saučešće, a prilikom izlaska iz Šabanove kuće rasplakala  se i uz suze novinarima priznala da je mnogo toga vezuje za kralja narodne muzike:

- Po svemu u životu ću ga pamtiti. Moj dolazak u Beograd. Moje druženje sa njim. Mi smo se šalili pošto je on iz tog kraja. Ja sam bila dete kada je on došao. Razumela bih da je on vozio, a ovako. Ja dva dana nisam mogla da dođem ovde. Deca mi nisu dala, ja ne mogu da vozim, ja ne prihvatam ovo. Tuga, šta reći - reči su koje je pevačica uspela da izusti kada je izašla iz Šabanove kuće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading