Otkriven datum sahrane Šabana Šaulića: Zakazana i komemoracija!

Autor:

Zabava

20.02.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šaban Šaulić, koji je život izgubio neposredno nakon saobraćajne nezgode 17. februara u Nemačkoj biće sahranjen u petak, 22. februara u 14.30 u Aleji zaslužnih građana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kralj narodne muzike biće sahranjen u petak... Šaban Šaulić

Komemoracija kralju narodne muzike zakazana je, takođe, za petak u Skupštini grada sa početkom u 11 časova.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de
Telo će preuzeti sin Mihajlo i ćerka Sanela

Sin Mihajlo i ćerka Sanela, koji su otputovali u Nemačku kako bi dopremili telo svoga oca, uspeli su juče i da ga vide. A obdukcija tela proslavljenog pevača biće obavljena sutra, u četvrtak 21. februara u 10 časova i trajaće dva do tri sata. Nakon toga, Tužilaštvo Nemačke predaće telo pevača porodici koja će moći da organizuje sahranu. 

A ukoliko se obdukcija bude odužila, rezervisan je i drugi termin sahrane koja će biti obavljena u ponedeljak 25. februara.

Podsećanja radi, Šaban Šaulić preminuo je u nedelju 17. februara u Nemačkoj, kada je na automobil u kom je on bio na mestu suvozača, naletelo vozilo kojim je upravljao turski državljanin bez dozvole i u alkoholisanom stanju. Šaulić je premunuo od posledica pucanja srčane aorte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading