Šaban se dva puta venčavao sa Gocom: Evo i zbog čega!

Autor:

Zabava

20.02.2019

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je u nedelju poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, pati cela Srbija.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić...

Ostaće upamćen kao kralj narodne muzike koji je za sobom ostavio pregršt hitova koji će se decenijama još pevati, ali sigurno i veliki broj anegdota, jer je važio za jednu duhovitu osobu i velikog čoveka.

Svoju suprugu Gordanu Šaulić, sa kojom ima troje dece i sa kojom je bio u braku sve do poslednjeg dana je obožavao.

RepublikaFoto: Promo foto
Goca i Šaban...

Šaban je pre dve i po godine u emisiji "Amidži šou", ispričao kako se dva puta razveo od svoje Goce.

Na pitanje da li je nekada možda prevario Gocu, Šaban je ispričao priču koja će mnogima ostati urezana u sećanju.

- Jesam, kad sam je oženio. I ne jedanput, nego dvaput. Prevario sam je da se uda za mene, dvaput. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam s... Ludovao sam, pogotovo sa Radetom Vučkovićem, po 2-3 dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo ženu. I žena poludela i kaže: "Ako ćeš ti tako, daj za završimo". I ja onako, nisam se još otreznio, kažem: "Pa, može". Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem. A, ustvari, potpisujem razvod! Kad sam ja došao k sebi, sutra-prekosutra, kad sam se malo otreznio, rekoh: "Pa, ja se stvarno razvedoh!" - ispričao je Šaban pre dve godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban sa suprugom Gocom...

- I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži... - dodao je, ali razvod, na njegovu tadašnju sreću i sreću njegove supruge Gordane, nije potrajao.

- Dugo smo bili razvedeni. Negde oko 15 do 17 dana - ispričao je Šaban, a na kraju se ispostavilo da je to bila ljubav za ceo život.

Godana i Šaban Šaulić bili su u braku 43 godine i važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi. Iz velike ljubavi rodilo se troje dece: ćerke Sanela i Ilda, te sin Mihailo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading