Nakon Šabanove smrti, Goca podigla pola miliona evra od austrijskoj osiguranja!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zabava

22.02.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Šaban Šaulić preminuo je nakon saobraćajne nesreće unedelju u Nemačkoj, a pošto je bio austrijski osiguranik, njegova supruga Goca je od osiguranja naplatila oko pola miliona evra, saznaje "Alo"!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Šaban i Goca Šaulić

- Šaban je devedesetih godina počeo da uplaćuje sebi doprinose i plaća porez u Austriji, u kojoj je radio i imao radnu dozvolu i papire. U našoj zemlji to tada još nije zaživelo, pa se kralj narodne muzike na vreme obezbedio. I umesto da doživi austrijsku penziju, njegova supruga Goca, koju je imenovao za korisnika osiguranja u slučaju smrti, podići će premiju, koja će iznositi oko pola miliona evra - saznaje "Alo!" od izvora bliskog porodici Šaulić.

Iako se spekulisalo da je Gordana Šaulić unapred uzimala novac za sva Šabanova gostovanja koja su ga očekivala, te da će morati da ih vrati, izvor kaže da to nije istina.

- Pominju se sada svakakve cifre i priče, koje niti su tačne, niti su primerene situaciji u kojoj se porodica Šaulić trenutno nalazi. Sve i da je uzela neku kaparu, to su mizerni iznosi i neće biti problem da budu vraćeni. Goca će samo od austrijskog osiguranja Šabana Šaulića da obezbedi i unuke i praunuke, a kamoli da vrati eventualne dugove, koje, ponavljam, nema - kaže izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Šaban Šaulić

Takođe, kako je advokat Miloš Radulac objasnio, porodica Šaulić, osim prava na naknadu nematerijalne štete od osiguravajućeg društva zbog pretrpljenih duševnih bolova usled smrti bliskog lica, ima pravo i na naknadu štete od turskog državljanina Alsina Leventa, koji je izazvavši udes usmrtio poznatog pevača.

- Porodica će moći da tuži lice koje je odgovorno za nesreću i da traži direktno od njega naknadu štete ukoliko njegova krivica bude utvrđena u krivičnom postupku. Ta naknada se u Nemačkoj kreće u vrtoglavo visokim iznosima - kaže advokat Radulac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jecke

24.02.2019 02:21

Naravno da je uzimala vrtoglave cifre kao kaparu ili čak i pune iznose,i naravno da će da vrati. Iznenadilo bi me da su deca nosioci osiguranja,ali ne i kada je ova pohlepna žena u pitanju. Svega ima,samo njega nema više. Neka u zdravlju troši novac,mukom stečen,zaslugom supruga.

Ja sam

28.02.2019 00:39

To Gociii samo novciii $$$$$