Od Luke ni traga ni glasa: Evo koliko je Nataša Bekvalac iskeširala za ćerkin prvi rođendan!

Autor: alo.rs

Zabava

24.02.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo podređeno slavljenici - od roze balona, torti i kolačića u obliku flaminga do animatora koji su zabavljali decu, tvrdi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Nataša prodslavila prvi rođendan ćerke Katje...

Nataša Bekvalac napravila je gala proslavu za ćerkin prvi rođendan u Novom Sadu, za koju je iskeširala 5.000 evra!

Pevačica se potrudila da proslava Katjinog rođendana svima ostane u pamćenju, te je iznajmila igraonicu i animatore, a čitava zabava bila je podređena slavljenici. 

- Katja je rođena 28. februara, ali je Nataša morala da organizuje proslavu nedelju dana ranije, jer nije mogla da pronađe igraonicu koja je na devojčicin rođendan imala slobodan termin. Nataša je do detalja isplanirala kako će izgledati proslava, te se potrudila da svaki detalj bude podređen slavljenici. Od roze balona, torte i kolačića u obliku flaminga, animatora koji su nosili svetleća krila - sve je to Nata sama smislila - kaže izvor i nastavlja:

Foto: printscreen/instagram.com/bekvalceva
Nataša proslavila ćerki rođendan!

- Osim najbližih Natašinih prijatelja i porodice, na prvoj Katjinoj žurki je bilo dosta dece, te se pevačica potrudila da ona najviše uživaju. Nakon što su gosti pomogli Katji da ugasi svećicu na torti, Nata je tražila da se u igraonici ugase svetla, jer su tada Hana i ona stavile krila koja svetle u mraku i tako devojčici otpevale rođendansku pesmu. To se Katjinim najmlađim gostima posebno dopalo - kaže izvor za "Alo.rs" na početku razgovora i objašnjava da se pevačica posebno potrudila oko stajlinga slavljenice.

- Katja je nosila roze haljinu od perja, koju je kreirao poznati novosadski dizajner sa kojim Nataša već godinama sarađuje. Osim slavljenice, njegove kreacije su nosile i ponosna mama i Hana, Natašina ćerka iz prvog braka. Te haljine su prilično skupe, ali Nata nije žalila novac, te je samo za rođendanski stajling iskeširala više od 1.000 evra - kaže izvor i otkriva da je devojčica dobila dosta skupocenih poklona za prvi rođendan. 

- Osim igračaka, Katja je dobila puno dečje garderobe, ali i nakita. Porodica i bliski prijatelji poklonili su devojčici "svarovski" ogrlice i narukvice, koje će Katja moći da nosi tek kada bude malo porasla - kaže izvor na kraju razgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duki

24.02.2019 11:48

Samo bahato. Posle joj krivo sto je narod ne voli.