Procurila prepiska moćnog političara i voditeljke "Parova": Jovanu Jeremić uhodi ovaj muškarac!

Zabava

22.08.2017

05:25 >> 16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna voditeljka Hepi televizije Jovana Jeremić nije se pošteno ni odmorila od burnog raskida sa Vojislavom Miloševićem, političarem iz Pirota, kog je šutnula kada je saznala da je vara, a novi udvarači već su krenuli u akciju.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jovana Jeremić

Srpski telegraf došao je do prepiski popularne voditeljke sa jednim veoma moćnim političarem iz vladajuće stranke, koji se nije libio da joj objasni da bi joj kupio stan i luksuzni auto samo da pridobije njenu ljubav, ujedno joj stavljajući do znanja da on može sve kad hoće i šta hoće i da samo izabere mesto na zemaljskoj kugli gde hoće da se probudi.

U prepisci se jasno vidi da je ovaj bahati moćnik već duže vreme zagrejan za voditeljku "Parova", te da je jedva čekao da ostane ponovo slobodna kako bi krenuo sa laskavim ponudama. Jovana se damski odbranila od nasrtljivog političara, a prepisku sa njim je očigledno podelila sa osobama koje joj i nisu najbolji saveznici, što je i očigledno, jer su dospele i do medija.

- U pitanju je jedan političar srednjih godina koji se razveo od žene. Ima mnogo para, a Jovana mu se baš dopada i, znajući njega, neće tako lako odustati od nje. Retko koja žena je imuna na pažnju u svakom obliku, a on je toliko uporan da će Jovanu da iznenađuje iz dana u dan samo da dobije to što hoće - tvrdi naš sagovornik upućen u celu priču, ali ne želi da nam otkrije identitet političara.

- Kada javnost uskoro bude saznala o kome se radi, to će biti glavna vest u državi. Jovana tvrdi pazar, ali ako političar nastavi ovako, velika je verovatnoća da će njih dvoje biti zajedno.

Pozvali smo Jeremićku za komentar, a ona prvi put nije bila raspoložena sa razgovor sa nama, uz obrazloženje da ima puno posla i da ne može trenutno da priča.

Pogledajte prepisku Jovane i političara:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading