Šaban obezbedio Gocu: Šaulićki mesečno 3.000 evra i godišnje 80.000!

Autor: Informer

Zabava

25.02.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je preminuo nakon teške saobraćajne nezdode 17. februara u Nemačkoj, a njegova porodica, supruga Gordana i deca Sanela, Ilda i Mihajlo, veoma su teško podneli njegovu smrt.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Nema šta da brine... Goca i Šaban

Ipak, proslavljeni pevač mislio je na svoju udovicu kojoj će ostati njegova penzija, ali i sav novac od autorskih prava budući da je većinu svojih pesama Šaban Šaulić pravio sam.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Primaće mnogo para... Goca Šaulić sa Ivicom Dačićem na sahrani svog supruga Šabana Šaulića

Osim srpske, Goca je nasledila i Šabanovu austrijsku penziju u iznosu od 3.000 evra na mesečnom nivou. Međutim, to nije sve, Šaban je Gordani prepisao sva svoja autorska prava, tako da će supruga kralja narodne muzike biti obezbeđena za života:

- Ona će godišnje za autorska prava dobijati oko 20.000 evra, dok će na konto izvođačkih zaraditi oko 10.000 evra. Ipak, od pregleda na Jutjubu će najviše profitirati. Svi Šabanovi hitovi godišnje imaju oko 250 miliona pregleda, to je u novcu oko 50.000 evra - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading