Priča se da je zbog njega ostavila verenika: Varnice između Lejdi Gage i Bredlija?!

Autor:

Zabava

25.02.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodela nagrada Američke filmske umetnosti i nauke protekla je u znaku Lejdi Gage koja je oduševila prisutne na crvenom tepihu na kom je osim raskošne Aleksandar Mekvin haljine, ponela i skupocenu dijamantsku ogrlicu sa čuvenim žutim Tifanijevim dijamantom.

Foto: Tanjug/AP
Svi su komentarisali žuti dijamant... Lejdi Gaga

Ipak, ono u šta su mnogi više gledali kada je reč o pevačici koja je za svoju kompoziciju "Shallow" dobila Oskara, jeste njen odnos prema glumcu i kolegi iz filma "Zvezda je rođena", Bredliju Kuperu.

A budući da je ovo Gagino prvo pojavljivanje od raskida veridbe sa njenim agentom Kristijanom Karinom, spekuliše se da je pevačica okončala vezu upravo zbog Bredlija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bili veoma prisni na sceni... Lejdi Gaga i Bredli Kuper

U toku sinoćnje dodele Oskara, Lejdi Gaga je i izvela svoj hit sa Bredlijem, a društvene mreže preplavili su komentari da bi njih dvoje trebalo da "nađu sobu" budući da je na sceni među njima falio samo poljubac. Sve je bilo još bizarnije jer je ovu scenu iz publike pomno pratila Bredlijeva supruga Irina Šajk.

Foto: Tanjug/AP
Nije ljubomorna... Irina i Bredli

Osim ovog prisnog odnosa sa Gagom, Bredlija su fanovi ismejali i zbog činjenice da je osim supruge Irine, pored koje je došao na ceremoniju, doveo i majku Gloriju koju je drugom rukom držao. Ovu scenu mnogi su kritički prokomentarisali, a to je da bez obzira što je Bredli oženjen i dalje je mamin sin.

Foto: Tanjug/AP
Jednom rukom drži ženu, a drugom mamu... Glorija, Bredli i Irina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading